Graag stellen wij ons aan u voor

HILBRAND

Onze klanten zo goed mogelijk adviseren bij het maken van de beste keuze, dat is waar ik mij graag voor inzet. Met mijn uitgebreide kennis over onze producten, adviseer ik u onder het genot van een kop koffie graag over alle mogelijkheden. Alleen wanneer de klant 100% tevreden is met onze service, hebben wij onze doelstelling behaald.

MEIKE

Bij een goede service hoort ook een goede afwikkeling van de financiën. Ik heb een passie voor cijfers en verwerk dan ook met veel plezier de financiële en administratieve zaken voor ons bedrijf.

Patrick

Onderhoud en reparaties uitvoeren is een prachtig vak. Of het nu een grote of een kleine klus is, met mijn brede technische ervaring geef ik iedere machine net dat stukje extra aandacht. De machines technisch goed afleveren en klaarstaan voor de klant, dat is mijn meerwaarde elke dag opnieuw.

THIJS

Ik haal de machines die voor onderhoud of reparatie naar onze werkplaats komen. Nadat uw machine bij ons in de werkplaats is geweest, zorg ik ervoor dat deze weer op de juiste plek bij u wordt afgeleverd. Het transport van iedere machine heeft mijn volledige aandacht die het verdiend.