groensupply assen

Na de inventaris, voorraad en de dealerschapen te hebben over genomen van het mechanisatie bedrijf te Balloo in september 2009, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging op een andere lokatie. Eind april 2014 is het bedrijf verhuisd naar de Van Vlissingenstraat 43a te Assen. Een prachtige zichtlokatie met een betere bereikbaarheid. De naam is sindsdien gewijzigd in Groensupply Assen.

Groensupply Assen heeft het dealerschap in huis van verschillende vooraanstaande merken, zoals Honda, Iseki, Stihl, Kärcher, Bell, Lumag, Posch en Viking. Nieuw binnen ons bedrijf is het uitgebreide assortiment van Kärcher onderdelen en toebehoren. Ook hebben we flink geïnvesteerd in de uitbreiding van onze Stihl-shop met een ruime keus in veiligheidskleding en PBM’s.

De service van Groensupply Assen gaat verder dan alleen de verkoop van machines, onderdelen en toebehoren. Wij beschikken over een professioneel uitgeruste werkplaats voor onderhoud en reparatie van machines die gebruikt worden door hoveniers, recreatieparken, gemeentes en instellingen. Als extra service voor bedrijven kan er ook op locatie worden gerepareerd. Sinds kort hebben we ook de middelen in huis om uw heftrucks en interne transportmiddelen te onderhouden en op veiligheid te keuren.

Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van alle soorten tuinmachines.

Als u zelf wilt ondervinden wat wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit een bezoek aan onze showroom te brengen. Wij kunnen u dan persoonlijk informeren over alle mogelijkheden. Tot ziens in Assen!

Van Vlissingenstraat 43A in assen

Bezoek onze winkel

Naast ons onderdelen-magazijn voor reparatiedelen hebben wij een een Stihl-shop met accessoires/slijtdelen en een uitgebreid assortiment veiligheidskleding en beschermingsmiddelen zoals zaaghandschoenen, zaaglaarzen en gezichtsbeschermers. Wij voeren verder diverse toebehoren van o.a Oregon en diverse andere vooraanstaande merken.

ONZE PRODUCTEN

KANTENSNIJDERS

TRILPLATEN

GRASMAAIERS

schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

verzenden of afhalen

verhuur

reparatie